Badoo

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Badoo Logo
 • Loistava treffisovellus
 • Osallistava treffit
 • Ilmainen rekisteröinti

Mikä on Badoo?

Badoo on vuonna 2006 perustettu nopeasti kasvava sosiaalinen deittisivusto, jonka takana on samat omistajat kuin Bumblella. Badoo keskittyy nopeaan ja helppoon yhteisöön liittymiseen, jossa voit tavata sinkkuja ja uusia ihmisiä. Sivustolla on 60 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja keskimäärin 300 000 uutta rekisteröintiä päivittäin. Badoolla on yli 410 miljoonaa käyttäjää 190 maasta ja se on saatavilla 47 kielellä vuonna 2019. Tämä tekee siitä todellakin globaalin deittisovelluksen. Badoo tekee uusien ihmisten tapaamisesta yksinkertaista rekisteröintisivulta profiilin rakentamiseen.

Badoon sivustolla ja deittisovelluksessa on samanlaiset toiminnot ja niitä käytetään samoilla Badoo-kirjautumistiedoilla. Badoolle rekisteröityminen kestää vain 10 minuuttia, jonka jälkeen voit aloittaa alueesi jäsenien etsimisen.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Badoo Suomi

Badoo Encounters

Badoo Encounters on peli, jonka avulla voit etsiä matcheja. Tämä toiminto näyttää matcheja yksi kerrallaan, ja jokaisessa näkyy käyttäjän kuva sekä tietoja, kuten:

 • Nimi
 • Ikä
 • Syntymäaika
 • Sähköpostiosoite
 • Jaetut kiinnostuksen kohteet

Lähistöllä olevat ihmiset

People Nearbyn, Badoon ensisijaisen hakutyökalun avulla voit etsiä muita lähistöllä olevia ihmisiä. Voit tarkentaa hakua nähdäksesi vain uusia tilejä tai tilejä, jotka ovat tällä hetkellä verkossa.

Löydät eri profiilikuvia profiilisivusi oikeassa alakulmassa. Nämä kuvat ovat suosittujen käyttäjien lähettämiä. Ostamalla krediittejä voit saada kuvasi näkyviin.

Viestitoiminto

Koska Badoo on ilmainen deittisivusto, sinun ei tarvitse tilata premium-ominaisuuksia lähettääksesi viestejä. Keskustelun aloittamiseksi lähetä vain selfie. Voit aloittaa keskustelun muiden käyttäjien kanssa tai jopa pyytää heitä treffeille.

Badoo Live

Aiemmin Badoo Live salli käyttäjien isännöidä suoratoistovideoita, johon kaikki Badoon käyttäjät voivat osallistua. Sivusto ilmoitti kuitenkin poistavansa tämän ominaisuuden, koska se halusi asiakkaidensa keskittyvän yhteyksiin suoratoistojen sijaan.

Deittisivusto vai sosiaalinen verkko?

Badoo on suurin deittipalvelu, joka toimii myös sosiaalisen verkon alustana. Sen suunnittelu on samankaltainen kuin muutkin sosiaaliset verkot. Koontinäyttö saattaa kuitenkin näyttää sekasotkulta alkeellisella suunnittelullaan.

Badoo on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Voit kirjautua sisään tilillesi yhdellä napsautuksella. Sivupalkin valikon avulla käyttäjät voivat käyttää useita toimintoja. Badoolla on suoraviivainen suunnittelu ja visuaalisesti houkutteleva väriteema. Alustan yksinkertaisuus helpottaa navigointia. Lisäksi alustalla ei ole ärsyttäviä mainoksia, jotka häiritsisivät käyttäjäkokemusta.

MBTI-kysely

Olet siis käynnistänyt sovelluksen ja luonut uuden tilin. Tämän jälkeen voit suorittaa kyselyn ja yksinkertaisen persoonallisuustestin selvittääksesi MBTI-tyyppisi. Voit sitten lukea persoonallisuustyypistäsi. Badoo suosittelee sitten sopivia kumppaneita luonteeseesi perustuen. Sinun täytyy vain olla oma itsesi. Olet jo tarkalleen sitä, mitä toinen etsii.

Hinta

Badoo on alun perin saatavilla ilmaiseksi. Badoo-krediittejä on ostettava paketteina, jos haluat käyttää premium-toimintoja.

Useimpien kehittyneiden ominaisuuksien käyttö maksaa 100 krediittiä. “3x More Popular” -toiminto maksaa 250 krediittiä ja aktivoi toiminnot “Get Featured,” “Rise Up,” ja “Extra Shows” kerralla. Tätä toimintoa käyttämällä voit siis säästää 50 krediittiä!

Voit valita, kuinka pitkään haluat käyttää Badoo Premiumin “Supervoimia”. Tämä määrittää maksettavan summan ja miten usein sinua veloitetaan.

Premium Badoo -tilauksesi uusiutuu automaattisesti kunkin laskutusjakson lopussa, joten se kannattaa peruuttaa, jos et enää käytä sitä. Napsauta vain Asetukset-kuvaketta (ratas) ja selaa alas osioon “Maksuasetukset” ja napsauta Peruuta tilaus.

Badoo Kokemuksia

Valituksia Badoosta

Badoon asiakkaat valittavat usein luottokorttiongelmista, feikkiprofiileista ja puhelinnumero-ongelmista.