Fdating

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Fdating.com Logo
  • 100% ilmainen deittailu
  • Kansainvälinen treffit
  • Helppokäyttöinen

100 % ilmaista online-deittailua

Online-deittailusta on tullut nykyajan normi. Sama se, missä asut, on mahdollisuus, että käytät deittisivustoja ja -sovelluksia löytääksesi rakkautta tai yhden yön juttuja. Yksi vanhimmista sivustoista, josta olet saattanut kuulla, on FDating.com. Se väittää voivansa yhdistää sinut sinkkujen kanssa alueellasi ja koko maailmassa.

Se tosiasia, että FDatingia voi käyttää ilmaiseksi, houkutteli minua. Halusin kokeilla, oliko sen käyttäminen sen arvoista. Se tarjoaa useita toimintoja, joita et voi odottaa useilta muilta deittisivustoilta. Jos etsit deittiä, tämä saattaa olla oikea valinta sinulle. Koska yhä useammat ihmiset siirtyvät online-deittailuun, harkitse sitä luettuasi arvosteluni.

Ei ole epäilystäkään, että sinkkuna oleminen voi olla turhauttavaa, minkä vuoksii sinun tulisi tyydyttää tarpeesi online-deittailun avulla. Tässä on kokemukseni FDatingista.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
FDating Suomi

Käytettävyys

Mitä tulee käytettävyyteen, FDating voi tehdä paljon muuta. Kun astuin sivustolle, sivusto näytti siltä kuin se olisi suunniteltu vuonna 2000. Vaikka se ei ole esteettisesti miellyttävä, sen selaamisen ei pitäisi olla vaikeaa. Se jopa tarjoaa käytännöllisen hakutoiminnon, joka on myös yksityiskohtainen. Jokaisessa profiilissa on suuri kuva, joka auttaa määrittämään, kuka on viehättävä. Koska viestit voidaan avata eri ikkunaan, voit helposti lähettää viestiä useille ihmisille kerralla.

Aktiivisella useaan maahan ulottuvalla käyttäjäkannalla FDatingia käytetään edelleen tähän päivään asti. On kuitenkin tärkeää mainita, ettei sillä ole mobiilisovellusta. Käyttäjiä kannustetaan kirjoittamaan yhteenveto houkutellakseen ihmisiä. FDatingille voi kuitenkin hieman vaikeaa luoda tili. Vaikka tilin luominen on nopeaa, jotkut sähköpostipalvelut eivät hyväksy vahvistussähköpostia sivustolta. Siksi kaikki eivät välttämättä voi avata tiliä.

Matchmaking Fdating.comissa

Yksi asia, jota rakastin FDatingista, oli se, että se kertoo, kuinka monta käyttäjää kaupungissasi ja muissa kaupungeissa on. Kun teet haun, näet heti käyttäjien määrän. Lisäksi se kertoo, miten monta käyttäjää profiilissasi on käynyt viimeisen kuukauden aikana ja missä profiileissa muut käyttäjät ovat käyneet. Lisäksi näin, milloin kukin käyttäjä on viimeksi kirjautunut sisään. Nämä tiedot auttoivat parantamaan kokemustani. Lisäksi pystyin lähettämään rajattomasti viestejä käyttäjille ympäri maailman siirtymällä heidän profiiliinsa ja lähettämällä viestin.

Kun halusin lähettää viestin, näytölle ilmestyi uusi ikkuna, jonka avulla voin lähettää hymiön tai tekstiä. Se ei kuitenkaan antanut lähettää videoita tai kuvia. Pidin siitä, että viesteihini ilmestyi sininen merkki, jos käyttäjä lukee viestin. Alustalla ei ole mahdollisuutta kaventaa ihmisiä luonteen perusteella. Siksi minulla ei ollut muutakaan vaihtoehtoa kuin katsoa kaikki profiilit saadakseni idean jokaisesta käyttäjästä.

Hinta

Upeaa FDatingista on se, että se on ilmainen. Tämä tarkoittaa, ettet käytä senttiäkään. Saatat kuitenkin miettiä, miten alusta tienaa mitään. Se asettaa mainoksia sivustolla. Ne eivät kuitenkaan ole häiritseviä.

FDating Kokemuksia

Yleisiä valituksia

Joitakin valituksia FDatingista on muun muassa se, ettei sivustolla ole tarpeeksi käyttäjiä. Jos sinulla ei ole aikaa odotella löytääksesi jotakuta, se ei ole oikea vaihtoehto sinulle. Sivustolla ei ole paljoa varsinkaan, koska käyttäjiä on hyvin vähän. Käytä siis muita deittisivustoja, kuten eHarmony tai Badoo, koska niitä käytetään laajemmin.